GESZTENYE GINZENGGEL
gyömbérrel, kókusszal, napraforgómaggal, nyers faeperrel
GESZTENYE GINZENGGEL
Az egyik őszi-téli kedvencünk a gesztenye. Nemcsak a látványa, de az íze miatt is megérdemli a kitüntetett figyelmet. Alacsony zsírtartalma magas rosttartalommal párosul, a termésben lévő E-vitamin pedig gondoskodik a szép és üde bőrről. Régóta ismerjük a gesztenye jótékony hatását.
A gesztenyét kiegészítő ginzeng élen jár a stresszkezelésben, csökkenti a mellékvese kéregben termelődő kortizolt, amiből, ha túl sok van, akkor az ember feszültté és szorongóvá válik. A kortizolcsökkentő hatása miatt a ginzeng rendszeres fogyasztás esetén fokozhatja a testi és szellemi teljesítőképességet, és jó, ha tudjuk, hogy növelheti a libidót!
BAOBAB
Az Élet Fájának nevezik az afrikai szavannák vastag, gyakran 10-12 méter átmérőjű fáját. A fa törzse, levele, a rügyei és a termésének minden része hasznos, hiszen az ember számára fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. A baobab termése C- és B1 és B6-vitaminban, vasban és rostokban kiemelkedően gazdag. Segíti az anyagcserét, a szervezet védekezését a baktériumok ellen és a B6 vitamintartalma miatt szerepet játszhat a hormonális egyensúly megteremtésében és a hangulatingadozások megszüntetésében.

 230 kcal 

A Cafe Frei receptkönyv, és annak minden tartalmi eleme (beleértve a termékek elnevezését is) a Cafe Frei Kft. saját szellemi alkotása, az ahhoz fűződő valamennyi jog a Cafe Frei Kft. kizárólagos tulajdonát képezi.