DIÓ CHIA MAGGAL
birsalmával, avokádóval, judásfülével, agavéval és céklával
HÍD EURÓPA ÉS AMERIKA KÖZÖTT

Két örökifjú, megunhatatlan termés a dió és a chiamag, ezeket vegyítve különlegesen friss italt kapunk, amelyre szükségünk is van a zord télben. Sokan azt hiszik, hogy a mérsékelt égöv jellegzetes növénye a diófa, holott már a görögök Zeusz szent fájaként tisztelték. És nem véletlenül. A dió külső héja a koponyához, termése az emberi agyhoz hasonló. Az ókorban azt gondolták, hogy a dió kiváló hatással van a szellemi képességekre, ezért, no meg persze a kellemes íze miatt, szinte egyetlen étkezésből sem hiányozhatott.  

A mediterrán termés a Cafe Frei egészségitalban találkozik távoli testvérével, a manapság oly népszerű chiamaggal, a maják, aztékok és inkák tápláló csemegéjével. Egy kortyban Európa és Amerika, az ókor és a jelen! Hát nem fantasztikus?

ASHWAGANDHA
A diós, chia magvas egészségital kiváló kísérője az ashwagandha. Mi mást is kívánhatnánk az új évre, mint a Himalája népei között a fiatalság forrásaként ismert egészségrakétát? Védi az immunrendszert és a rendszeres fogyasztók arról számolnak be, hogy oldja a sok-sok stressz miatt felgyülemlett szorongást, így biztosítja a jó közérzetet. Egyszerűen fiatallá tesz. Az indiai ayurvédikus gyógyításban arról vált ismertté, hogy az intim területek gyógynövényeként használják, mert növeli a szexuális vágyat.

 220 kcal 

700 Ft

A Cafe Frei receptkönyv, és annak minden tartalmi eleme (beleértve a termékek elnevezését is) a Cafe Frei Kft. saját szellemi alkotása, az ahhoz fűződő valamennyi jog a Cafe Frei Kft. kizárólagos tulajdonát képezi.