Nyerj egy utat New Yorkba Frei Tamással!

 

1.

Vedd meg Frei Tamás „Bábel” című könyvét a játékban részt vevő bármelyik Café Frei kávézóban*, és őrizd meg a könyvről a vásárláskor kapott nyugtát (blokk, számla).

 

Három szerencsés nyertes márciusban elutazhat 5 napra New Yorkba**, melynek során két alkalommal Frei Tamás idegenvezetésével tekinthet meg new yorki nevezetességeket.

Sorsolás: 2020. január 21-én.

2.

Ha szeretnél részt venni a játékban, küldd el emailben a jatek@cafefrei.hu email címre az alábbi adatokat 2020. január 20-ig:

 • Frei Tamás: Bábel című könyve nyugtájának 5 karakterből álló NAV ellenőrző kódját,

 • a nyugtát kiállító cég nevét,

 • a vásárlás dátumát,

 • a teljes neved és lakcímed.

 

Fontos, hogy a személyi okmányaidban szereplő teljes neved és hivatalos lakcímed add meg! Csak azok vehetnek részt a Játékban, akik a fenti helyes adatokat a jatek@cafefrei.hu email címre megküldik, és az email 2020. január 20-án 24:00 óráig a jatek@cafefrei.hu email címre beérkezik. Más email címre beküldött adatokkal nem lehet részt venni a játékban. Téves, hiányos, vagy hibás adatok beküldői kizárásra kerülnek a játékból.

Egy nyugtával kizárólag egy személy vehet részt a játékban, egy nyugta adatait kizárólag egy alkalommal lehetséges beküldeni.

3.

Bízz a szerencsédben, tartsd készenlétben az útleveled és figyeld az email fiókod,*** hátha Te is a 3 szerencsés nyertes között leszel!

Tartsd meg az eredeti nyugtát, mert csak ezzel veheted át a nyereményt!**** A játékban való részvétellel elfogadod a játékszabályzatot. A játék szervezője a Café Frei Central Europe Kft.

A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA: 2019. november 15. – 2020. január 20.

*

A promócióban kizárólag a játékban részt vevő Café Frei kávézókban vásárolt könyvek nyugtáival lehet részt venni. A Libri könyvesboltokban lévő Café Frei kávézók nem vesznek részt a játékban.

 

**

A nyeremény utazás egy 4 éjszakás, 5 napos new yorki tartózkodást tartalmaz 4 csillagos kategóriájú szállodában reggelivel, és a repülőút teljes költségét turista járaton.

A nyeremény utazás nem tartalmazza a vízum és útiokmány költségeit, a reggelin kívüli ellátást, reptéri transzfert, a biztosítás költségeit, valamint a fentieken kívül semmilyen egyéb költséget.

***

A játék szervezője a nyereményről emailben értesíti a nyerteseket, arra az email címre küldött elektronikus válaszlevélben, melyről a játékos az adatokat a jatek@cafefrei.hu email címre beküldte. Amennyiben a nyertes nem elérhető, illetve határidőn belül nem jelentkezik a nyereményért, úgy a nyereményt elveszíti, és a játékszervező a pótnyertesnek adja át a nyereményt.

****

A nyereményúton történő részvétel feltétele az emailben megadott adatokat tartalmazó eredeti nyugta bemutatása, ennek hiányában a játék szervezője a nyeremény átadását megtagadhatja.

Kérdés esetén írjon az info@cafefrei.hu címre. 

A JÁTÉKBÓL KI VANNAK ZÁRVA:

 • a szervező és a szervező azon franchise partnerei, amelyek a könyv értékesítésében részt vesznek, valamint mindezek vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói;

 • a játék lebonyolítását végző cég, személyek, ill. azok vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint a lebonyolításban résztvevő megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói;

 • azon cégek és személyek, valamint kapcsolt vállalataik, melyek kereskedelmi egységei a játékban részt vesznek, ill. melyek kereskedelmi egységeiben a játékban résztvevő termékek kaphatók, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói;

 • a nyeremény utazást szervező utazási iroda vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói;

 • azon személyek, akik a korábban futó, a szervező által meghirdetett nyereményjátékokban a nyereményjáték szellemével bármilyen módon összeférhetetlen, vagy azt sértő magatartást tanúsítottak, és ezért őket szervező kizárta, ill. kizárja minden nyereményjátékából;

 • akik téves, hiányos vagy valótlan nyugta adatokat, illetve téves, hiányos vagy valótlan személyes adatot szolgáltatnak;

 • akik nem a megjelölt email címre (jatek@cafefrei.hu) küldik meg a nyugta adatokat és/vagy a személyes adataikat.