KÁVÉ+ÉLMÉNY kezdőknek, haladóknak és kávés szakembereknek!

Kávékóstolás és kalandozás a Cafe Frei kávék világában, szombatonként a Cafe Frei exkluzív budapesti központjában! Hernyák Gábor, Magyarország 2019 évi Brewers Cup bajnoka, a Cafe Frei vezető baristája mutatja be, hogyan lehet finom és szép kávét készíteni otthon. Miközben megtapasztaljuk a kávé ezerféle ízét, közben süteményt eszünk, és sok-sok információt kapunk a kávéról, a világ legkedveltebb „társasági” növényéről.

 

Kóstoljon meg többféle, speciális kávét, sőt, tanulja meg többféleképpen elkészíteni! Hamar kiderül majd, hogy egyetlen apró kávészemben mennyiféle íz keveredik össze. Otthon, a konyhánkban is ugyanarra vágyunk: a minőségre, a lágy és mégis karakteres ízekre, és persze néhány elsajátítható trükkre, amitől az otthoni kávénk pont olyan finom lesz, ahogyan azt megszoktuk kedvenc kávézóinkban.

 

A kávémániások, kávészeretők, Cafe Frei vendégek és a kulináris titkok iránt érdeklődők jelentkezését várjuk kezdő, haladó és profiknak indított programjainkra.

KÁVÉKÓSTOLÁS

 

SZOMBATONKÉNT 

10.00–12.00 ÓRÁIG

Tíz fős csoportokban,

fejenként 6000 forintért

Mindezért minden résztvevőnek adunk 6 csésze kávét, egy izgalmas ízvilágú süteményt, meg természetesen szakértelmet és szórakozást!

Helyszín: 1134 Budapest, Váci út 17.

KÁVÉISKOLA

 

SZOMBATONKÉNT 

15.00–19.00 ÓRÁIG

Négy fős csoportokban,

fejenként 12000 forintért

Exkluzív kávéiskola, kis csoportokban, hogy mindenkire jusson elég idő, és mindenkinek legyen bőven alkalma gyakorolni és elsajátítani a kávéfőzési technikákat. Ahogyan azt a Cafe Frei-nél csinálják! 

A képzéshez minden felszerelést, valamint minden tárgyi eszközt biztosítunk. 

Helyszín: 1134 Budapest, Váci út 17.

A CAFE FREI HACIENDA PROGRAMJAIRA JEGYEKET

A WWW.JEGY.HU OLDALON

LEHET VÁSÁROLNI.